30 maj 2021
16:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Mälarhöjdens IK Fotboll 1 - IF Brommapojkarna 3

Första sommarmatchen och det börjar intensivt med ett insläppt mål efter en hörna och ett gjort mål när Ella får fin träff på en frispark de första fem minuterna. Därefter hittar matchen sin karaktär och den är rätt jämn. Vi för nog mer av spelet men motståndarna har en bra rörelse och fint passningsspel. I slutet av halvleken släpper vi även till ytterligare ett baklängesmål och ställningen i halvtid är således 1-2.
Vi gör om uppställningen lite inför andra halvlek för att få bättre kontroll på mitten och fortsätter försöka matchen igenom. Tyvärr har vi dock lite för många touch, för svåra lösningar och för dåligt bolltempo för att lyckas kvittera. Vi pressar trots det på mot slutet och får en hel del hörnor men tyvärr ingen som resulterar i mål. Så det blir förlust. Känslan är att vi främst gjorde det onödigt komplicerat för oss själva idag - och att tjejerna kämpade på hela matchen trots att det var VARMT där ute på planen...